Nee, druk was het niet op 14 november en dat is jammer want de vergadering gaf veel informatie over hoe onze drie gemeenten werken en welke rol ons aller PvdA daarin speelt.

https://voorne.pvda.nl/nieuws/een-geanimeerde-vergadering/ Namens Westvoorne deed Jeroen Merkx verslag van het reilen en zeilen aldaar, en hoe alles in Brielle werkt werd verwoord door Bert Ravenhorst. Korte, interessante informatie waar iedereen met aandacht naar luisterde. Daan Dankaart, die het verslag van Hellevoetsluis zou doen, was wat later en kwam daardoor niet meer aan de beurt. Jammer maar… gelukkig klimt Daan vaak genoeg in de pen om via onze website iedereen op de hoogte te houden van alle belangrijke zaken in Hellevoetsluis.

https://voorne.pvda.nl/nieuws/een-geanimeerde-vergadering/Hennie Wiersma, die ons vertegenwoordigt in het Waterschap Hollandse Delta, gaf een korte uitleg van hoe alles daar werkt en ook Hennie houdt ons gelukkig, via de website, altijd op de hoogte van belangrijke gebeurtenissen binnen het waterschap.

https://voorne.pvda.nl/nieuws/een-geanimeerde-vergadering/Hierna was het de beurt aan Tjerk Bruinsma die uitleg gaf over de fusie van Leerdam met twee andere gemeenten in de provincie Utrecht. Door zijn ervaring met fusiegemeenten kon hij ons veel vertellen over de positieve én de negatieve kanten van een fusie. Waarschuwingen voor fouten die op de loer liggen en voorbeelden van hoe alles voor ambtenaren en raadsleden goed geregeld kan worden werden uitgebreid besproken. Een leerzame bijdrage die met verve over het voetlicht gebracht werd.

Het bericht Een geanimeerde vergadering… verscheen eerst op PvdA Voorne.