Nieuws van politieke partijen over Lokaal Landsmeer inzichtelijk

2 documenten

Engels voor gevorderden in het DCL SamenMeer

Lokaal Landsmeer Lokaal Landsmeer Landsmeer 03-10-2019 13:45

In oktober start er bij DCL SamenMeer weer een cursus Engels voor gevorderden. Bent u al een beetje bekend met de Engelse taal en vindt u het leuk om in een groep nog meer vertrouwd te raken met het spreken en schrijven? Meld u dan nu aan! De lessen vinden plaats op woensdagochtend van 09.00 tot 10.15 uur. Kosten € 60 voor 10 lessen. Let op, er zijn nog een paar plaatsen vrij dus wees er snel bij! Info via 020 482 41 90 of via mail dienstencentrum.landsmeer@kpnmail.nl

Loon Lions al met één been in finale van play-offs

Lokaal Landsmeer Lokaal Landsmeer Landsmeer 12-04-2019 09:11

Loon Lions staat al met één been in de finale van de strijd om de landstitel. De basketbalsters uit Landsmeer, die anderhalve week geleden al de NBB Beker bij de vrouwen veroverden, waren donderdag in de halve finale van de play-offs van de Vrouwen Basketball League voor de tweede keer op rij te sterk voor Dozy BV Den Helder. De ploeg van hoofdcoach Thijs Volmer won afgelopen zaterdag al de eerste wedstrijd in Den Helder en sloeg nu andermaal toe op ‘vreemde bodem’. Het werd in de kop van Noord-Holland donderdagavond 56-63 voor de Lions die een 0-2 voorsprong hebben genomen in de best-of-five serie en het karwei nu in eigen huis kunnen afmaken. De derde wedstrijd staat voor zondag in Landsmeer op het programma. Het duel in het Indoorcentrrum Landsmeer begint om 18.00 uur.

Zie je content die volgens jou niet op deze site hoort? Check onze disclaimer.