Tussen donderdag 10 en dinsdag 15 juni konden de D66-leden in Echt-Susteren en Sittard-Geleen stemmen voor hun nieuwe lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. In Echt-Susteren is verkozen tot lijsttrekker, Tom Denis (22). Sittard-Geleen koos daarbij de 20-jarige Pepijn Pi tot hun nieuwe lijsttrekker. 

”Na een weekend overladen te worden met positive reacties vanuit de regio willen Tom en ik de leden uit ieder onze afdeling bedanken voor hun steun en vertrouwen. We kijken uit naar de toekomst waarin wij samen met, jullie, onze leden een mooi team gaan opbouwen voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen en werk gaan maken van de lokale thema’s”, aldus Pi. Denis voegt daar aan toe ”dat leden zich vanaf 1 juli a.s. kunnen aanmelden voor de kandidatenlijst van D66 in zowel Echt-Susteren, als Sittard-Geleen. In het geval er vragen zijn kunnen de leden uiteraard contact met ons opnemen via onderstaande gegevens”.

Beide lijsttrekkers hebben een videoboodschap opgenomen om alle leden nogmaals te bedanken. De video is te bekijken via de link:

D66 Westelijke Mijnstreek kiest nieuwe lijsttrekkers

https://westelijke-mijnstreek.d66.nl/d66-westelijke-mijnstreek-kiest-nieuwe-lijsttrekkers/

U kunt deze video niet bekijken, omdat u cookies van YouTube niet heeft geaccepteerd. Verander uw instellingen om de video alsnog te bekijken.

contactgegevens Pepijn Pi, Lijsttrekker D66 Sittard-Geleen: 

Tel:

E-mail: lijsttrekker@d66sittard-geleen.nl 

contactgegevens Tom Denis, Lijsttrekker D66 Echt-Susteren:

Tel: (06-42218784)

E-mail: lijsttrekkertom@d66westelijkemijnstreek.nl 

Het bericht D66 Westelijke Mijnstreek kiest nieuwe lijsttrekkers verscheen eerst op Westelijke Mijnstreek.