Even voorstellen: Ilse van Boxel-van de Ven, nummer 6 op de lijst van Pro3

Kleine veranderingen maken vaak een groot verschil

Graag wil ik me even voorstellen als kandidaat voor de gemeenteraad van Loon op Zand namens Pro3. Ik ben Ilse van Boxel -van de Ven, 52 jaar en woonachtig in het mooie dorp De Moer sinds 2015. Samen met Walter van Boxel run ik sinds 2016 een Bed and Breakfast waar in 2019 ook een kleinschalige Theetuin bijgekomen is.

Onbekend was De Moer zeker niet voor mij, mijn ouders hebben ruim 25 jaar in De Moer gewoond, en mijn opa is in 1899 op ’t Galgeneind geboren.

Ik ben nog niet zo lang lid van Pro3 maar wel altijd zijdelings politiek betrokken geweest. Mijn vader was Cees van de Ven, raadslid voor GroenLinks en later voor Pro3, dus in zekere zin neem ik het stokje van hem over en zet de eerste stappen in mijn politieke loopbaan.

Graag wil ik me inzetten voor de leefbaarheid in de drie kernen, maar zeker voor De Moer is dit van groot belang.

Het behoud van Basisschool de Start is daarbij erg belangrijk, maar ook het bouwen van woningen voor starters en senioren zorgt ervoor dat we een vitaal dorp blijven. Verder is het uit het oogpunt van verkeersveiligheid van groot belang dat er een vrij liggend fietspad komt langs de Heibloemstraat en de Moersedreef. Ik wil me daar de komende jaren voor blijven inzetten namens Pro3.

Het toerisme is groeiende en dat is goed maar het moet wel in balans blijven met ruimte voor inwoners, natuur, milieu en ondernemers. We moeten daarvoor niet continu kiezen voor de belangen van grote bedrijven in de gemeente, maar ook juist de kleine bedrijven en ondernemers ondersteunen. Al die kleine bedrijven en ondernemers zorgen voor een bruisende gemeente, waar het fijn wonen is!

De komende jaren wil ik, namens Pro3, gaan voor een gemeente waar inwoners en ondernemers in goede harmonie kunnen samenleven met elkaar en met de natuur in de omgeving. Voor mij is het extra belangrijk dat alle 3 de kernen binnen Pro3 vertegenwoordigd zijn, dus ik hoop  extra op UW Moerse stem! Meer informatie over waar Pro3 voor staat vindt u op onze website www.pro3.nu. Voor vragen of opmerkingen kunt u mij mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..