Even voorstellen: Tonny van Wezel, nummer 7 op de lijst van Pro3

Zorgen dat mensen een goede woon- en leefomgeving hebben is belangrijk in onze gemeente

Bij deze wil ik mezelf graag voorstellen als kandidaat voor de gemeenteraad namens Pro3. Ik ben Tonny van Wezel, 72 jaar oud en een echte Ketsheuvelse. Ik woon met groot plezier in onze mooie gemeente Loon op Zand. Juist dat is de reden dat ik me wil blijven inzetten om onze gemeente een mooie, fijne plek te houden.

In het verleden ben ik werkzaam geweest in de schoen- en meubelindustrie in het dorp Kaatsheuvel, maar ondertussen natuurlijk gepensioneerd. Vanuit de tijd dat ik heb gewerkt in de schoen- en meubelindustrie ken ik nog vele Ketsheuvelse mensen. Ik merk dat veel mensen trots zijn op hun dorp en er fijn kunnen wonen, dat moeten we zo houden. Ik heb me altijd beziggehouden met mensen in en buiten het arbeidsproces, om hen te begeleiden en voor hen een luisterend oor te zijn. Dit gebeurde met name via de vakbond FNV, waarvan ik jarenlang actief lid was. Voor mijn werk in de vakbond heb ik een Koninklijke Onderscheiding mogen ontvangen, iets wat ik nog altijd een grote eer vind.

Verder ben ik vroeger erg actief geweest in het jongerenwerk. Velen kennen me wellicht nog uit de tijd van ’t Schooltje en de KWJ. Ook ben ik de laatste jaren actief geweest in het buurtwerk van de wijk De Hil.

Vanaf de start van Pro3 in 2010 ben ik actief als fractieondersteuner en dat wil ik graag nog een paar jaar doen. De komende jaren wil ik me vooral bezighouden met de woon- en leefomgeving. Iedere inwoner moet een fijne en veilige leefomgeving hebben en daar kan onze gemeente nog wel wat stappen in maken. Zaken zoals het ophalen van afval en huisvuil, onderhoud van het groen en de wegen zijn onderwerpen waarvoor ik me zal inzetten om het beter te maken dan wat het nu is.

Heb je vragen over of aan mij? Je mag me altijd een mail sturen!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.