Kom naar de Algemene Regio Vergadering op woensdag 1 mei! Deelname is gratis 🙂 https://youtu.be/pfeXXGQ7L7c
Uitnodiging met agenda voor de ARV van 1 mei 2019
Nieuws van politieke partijen in Zeeland over D66 inzichtelijk
Kom naar de Algemene Regio Vergadering op woensdag 1 mei! Deelname is gratis 🙂 https://youtu.be/pfeXXGQ7L7c
Uitnodiging met agenda voor de ARV van 1 mei 2019
Verkiezingsdag! Het wordt mooi weer, laat je stem horen! Het kost een paar minuten van je tijd 💚 Kies voor respectvol met elkaar omgaan en kies voor fatsoen. #ps19 #kiesvoordetoekomst #d66zeeland #ps2019
Terugblik op het laatste campagneweekend met een mooi moment, de eerste uitreiking van de #Liefdevannu prijs aan ds. Marijn Vermet, met Vera Bergkamp, Rutger Schonis en campagneteam D66 Zeeland in café De Vriendschap in Terneuzen. Kunstwerk KOMMA van Ineke Otte is nu thuis in Aardenburg.
Deze week is de Week zonder vlees. Gedurende deze week presenteert elke dag 1 kandidaat zijn of haar favoriete vegetarische recept met jullie. Minder vlees eten heeft een positieve impact op mens dier en milieu en helpt ons dus te zorgen “Voor een goed klimaat”. Vandaag het favoriete recept van onze lijsttrekker Ton Veraart. Hij maakt Truffelrisotto met gefrituurde groente. Wanneer je het recept hebt uitgeprobeerd, deel een foto met ons en laat weten wat je van het recept vindt 😄 Bekijk het recept op onze website: http://zeeland.d66.nl/week-zonder-vlees/
Deze week is de Week zonder vlees. Gedurende deze week presenteert elke dag 1 kandidaat zijn of haar favoriete vegetarische recept met jullie. Minder vlees eten heeft een positieve impact op mens dier en milieu en helpt ons dus te zorgen “Voor een goed klimaat”. Vandaag het favoriete recept van Wouter Versluijs, nr 2 op onze kandidatenlijst. Hij maakt een quiche van cherrytomaatjes, spinazie en geitenkaas. Wanneer je het recept hebt uitgeprobeerd, deel een foto met ons en laat weten wat je van het recept vindt 😃 Bekijk het recept op onze website: http://zeeland.d66.nl/week-zonder-vlees/
Nog maar een week tot de verkiezingen 😱 dus snel door met nummer vier op de lijst, Levien de Putter uit Baarland. "Cultuur, ruimtelijke ordening en duurzaamheid zijn voor mij van groot belang en daar wil ik op alle mogelijke manieren een bijdrage aan leveren voor een mooier en duurzamer Zeeland." Meer weten over Levien? Bekijk zijn profiel op https://zeeland.d66.nl/mensen/levien-de-putter/
Deze week is de Week zonder vlees. Gedurende deze week presenteert elke dag 1 kandidaat zijn of haar favoriete vegetarische recept met jullie. Minder vlees eten heeft een positieve impact op mens dier en milieu en helpt ons dus te zorgen “Voor een goed klimaat”. Vandaag het vegetarische recept van Levien de Putter, nr 4 op onze kandidatenlijst. Hij deelt een recept voor walnotengehakt. Wanneer je het recept hebt uitgeprobeerd, deel een foto met ons en laat weten wat je van het recept vindt 😄 Bekijk het recept op onze website: http://zeeland.d66.nl/week-zonder-vlees/
Deze week is de Week zonder vlees. Gedurende deze week presenteert elke dag 1 kandidaat zijn of haar favoriete vegetarische recept met jullie. Minder vlees eten heeft een positieve impact op mens dier en milieu en helpt ons dus te zorgen “Voor een goed klimaat”. Vandaag het favoriete recept van Marion van Stiphout, nr 6 op onze kandidatenlijst. Zij maakt Bietenrisotto. Wanneer je het recept hebt uitgeprobeerd, deel een foto met ons en laat weten wat je van het recept vindt 😁 Bekijk het recept op onze website: http://zeeland.d66.nl/week-zonder-vlees/
In de aanloop naar de verkiezingen interviewt de PZC de Zeeuwse lijsttrekkers. Vandaag deel 6: Ton Veraart van D66.
Lijsttrekker Ton Veraart in de PZC, morgen op de deurmat! https://www.pzc.nl/zeeuws-nieuws/er-moet-in-zeeland-meer-te-beleven-zijn~a5a529a3/
In de aanloop naar de verkiezingen interviewt de PZC de Zeeuwse lijsttrekkers. Vandaag deel 6: Ton Veraart van D66.